ІННОВАЦІЙНА ІНФР СТРУКТУРА ЯК Ф КТОР КТИВІЗ ЦІЇ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

Ельвіра Жнакіна

Анотація


Визначено, що за умов нестабільного швидко змінюваного середовища та загострення конкуренції, ключовими чинниками успіху стають організаційно-управлінські інновації, зокрема розробка відповідногомеханізму комплексних стратегій інноваційного розвитку та їх впровадження. Як система взаємопов’язаних інституцій національна інноваційна система утворює основу, яка об’єднує суспільство для здійснення узгоджених заходів, що впливають на розвиток країни інноваційним шляхом і забезпечують гідне місце української економіки в світовому розподілі праці.

Повний текст:

PDF>PDF

Посилання


www.niss.gov.ua/

Управління міжнародною конкурентоспроможністю в умовах глобалізації економічного розвитку: Монографія: У 2 т. – Т. 1 / Д. Г. Лук’яненко, А. М. Поручник, Л. Л. Антонюк та ін.; За заг. ред. Д. Г. Лук’яненко, А. М. Поручника. – К.: КНЕУ, 2006. – 816 с.

Кузнєцова А. Я. Фінансові механізми стимулювання інвестиційно-інноваційної діяльності: Л: ЛБІНБУ, 2004 – 280 с.

www.slv.com.ua/

Закон України «Про інноваційну діяльність» від 04.07.02 №40-IV.

Закон України від 12 січня 2006 року «Про внесення змін до Закону України “Про спеціальний режим інноваційної діяльності технологічних парків”.

www.in.gov.ua/

Проект розпорядження Про схвалення Концепції розвитку національної інноваційної системи та затвердження плану заходів щодо її реалізації.

World Economic Forum /Основні положення Звіту про Конкурентоспроможність України 2008 / Назустріч економічному зростанню та процвітанню.

Швиданенко О. А. Глобальна конкурентоспроможність: теоретичні та прикладні аспекти: Монографія – К.: КНЕУ, 2007, 312 с.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.